Microbalding amsterdam wenkbrauw before and after

www.eyebrowlab.com

Vestelde vragen
 • Wat is Microblading

  Microblading is een semipermanente make-up techniek waarbij namaakhaartjes met een kleurpigment worden “getekend” in de huid tussen je eigen wenkbrauwhaartjes in met behulp van in mesje ( blade ) dat bestaat uit in aantal naast elkaar geplaatse naaldjes. Deze techniek wordt ingezet om je wenkbrauw behalve voller en natuurlijker ook mooier van kleur en steviger van kleur te maken. De Kleur vervaagt langzaam na gemiddeld 1 tot 3 jaar wat semi-permanent maakt.

 • Hoe lang duurt het?

  Voor de eerste Microblading duurt de volledige behandeling ongeveer 2 uur. Tijdens deze behandeling zal de wenkbrauwtechnicus de wenkbrauwen van de cliënt vormen en stylen voor goedkeuring door de klant. We volgen dan met pigmentkleurselectie. Zodra de klant tevreden is met de keuzes, beginnen we de procedure.

 • Wat te verwachten tijdens genezing?

  Het wenkbrauwgebied zal na de procedure iets rood zijn en de kleur zal erg donker lijken. Dit is normaal voor de procedure en een deel van het genezingsproces. De kleur zal tot 40% vervagen wanneer deze geneest. In de volgende dagen blijven de wenkbrauwen donker en zie je een lichte korst. Pluk niet bij de korsten, omdat dit de huid en de uitkomst van het gebied met het microblad kan beschadigen. De wenkbrauwen verlichten de kleur terwijl deze geneest. Geen uitvaltijd is vereist na microbladeringsprocedure. Het duurt ongeveer 7-14 dagen voordat de wenkbrauwen genezen zijn en ongeveer 1 maand voordat de kleur volledig is ingegaan. U zult merken dat de kleur heel licht is direct na de twee weken na de heling; de huid heeft er een ondoorzichtige melkachtige uitstraling. Dit staat bekend als de melkhuid en is gebruikelijk bij het tatoeëren. Dit komt doordat het weefsel nog steeds van binnenuit geneest, ook al is het huidoppervlak genezen. Ware kleuren zullen zichzelf openbaren als ze eenmaal zijn geheeld.

 • Is nabehandeling nodig?

  Ja! Een nabehandeling na 4-6 weken is nodig omdat iedereen anders geneest en de uitkomst anders zal zijn. Bepaalde gebieden worden tijdens de eerste behandeling mogelijk niet opgehaald en moeten worden bijgevuld. Pigmentkleur moet mogelijk worden aangepast, wenkbrauwdikte en er kunnen meer lijnen worden toegevoegd. Personen met een vette huid hebben vaak een diepere schaduw nodig tijdens de nabehandeling, omdat de oliën de neiging hebben het pigment lichter te maken. Het belangrijkste is dat je nabehandeling is wanneer we je wenkbrauwen verfijnen om er zeker van te zijn dat deze er perfect uitziet en de kleur het hele jaar lang behoudt!

 • Doet het pijn?

  Veel mensen vragen zich vaak af of het zetten van permanente make-up pijnlijk is. Microblading kan prikkend/schrijnend aanvoelen, maar in veel gevallen doet het geen pijn. Sommige beschrijven het gevoel als het epileren van de wenkbrauwen.

 • Voor de behandeling

  Geen alcohol en aspirine / ibuprofen en eventuele vitamines die uw bloed gedurende 72 uur kunnen verdunnen.

  Geen solar bed, zodat we uw natuurlijke huidtint kunnen beoordelen.

  Geen gezichtsscrubs of chemische peelings minstens twee weken voorafgaand.

  Kom gerust binnen met hun wenkbrauwmake-up zodat onze technicus uw dagelijkse look kan zien die u wilt. Referentiefoto's van vormen en kleuren van wenkbrauwen zijn altijd welkom. We zullen dan samenwerken om de perfecte wenkbrauwen te maken!

 • Download Nazorginstructie

  Nazorginstructie
 • Download Aftercare Instruction

  Aftercare Instruction
 • Toestemmingformulier invullen

  TOESTEMMINGFORMULIER

www.eyebrowlab.com

Spuistraat 78

1012 TW, Amsterdam

info@eyebrowlab.com

Telefoon : +31648466176

 • Weekdays:  13:00 to 21:00